Cel mai important bun al unei companii nu este reprezentat in primul rand, de idei, proprietati sau conturi bancare, ci de oamenii care le creeaza. Credem ca succesul nostru sta doar în investitiile pe termen lung în oameni si în viziunea lor.

Externalizarea vanzarilor

Externalizarea vanzarilor este transferarea atributiilor departamentului propriu de vanzari al unei companii, catre o alta firma, ce va deveni partenerul sau legal.  Procesul de externalizare a vanzarilor nu trebuie confundat cu cel de subcontractare, care este un transfer de executii, externalizarea este un transfer de responsabilitate.

Prin externalizare, compania dvs. se concentreaza sa produca cat mai bine, iar de vanzari ne ocupam noi, ca firma partenera. In felul acesta compania devine mai eficienta, castiga timp si devine mai performanta, reduce costurile cu departamentul de vanzari propriu.

Externalizarea vanzarilor – calea catre un profit mai mare:

Am pus bazele externalizarii vanzarilor cu scopul de a oferi clientilor pachete de servicii special create pentru cresterea semnificativa a vanzarilor si obtinerea unei pozitionari mai bune pe piata.

Avem cunostintele, determinarea si abordarea necesare pentru a fi departamentul dvs de vanzari externalizat; va ajutam sa va maximizati profiturile pentru ca simplificam, optimizam, crestem si asiguram reusita vanzarilor.